sunset colors pattern2

For kvinner

Trenger kvinner særbehandling når det gjelder kommunikasjon? Ja, i den forstand at kvinner er annerledes enn menn. Kvinner er kommunikativt flinkere og kan håndtere flere ting samtidig på en annen måte enn menn. Samtidig er det et ubestridt faktum at menn er langt flinkere enn kvinner til å la sin stemme høre i det offentlige rom. Menn er flinkere til å kaste seg ut i det, stikke hodet fram og ta de belastningene det kan føre med seg.

Jeg vil hjelpe dere til å komme på banen jenter. I dagens samfunn blir det stadig viktigere å beherske media. Innsatsen som gjøres teller nesten ikke, før den er omtalt i media. Etter mange år på desken i radio og TV vet jeg at det er vanskelig å leve opp til intensjonen om like mange kvinner som menn i media.

Min visjon er: -gjør det rette og fortell det! For kvinnene er dette med å skulle gå ut på talerstolen eller i det offentlige rom og fortelle om egne bedrifter, tanker og mål særlig krevende. Jeg brenner for å gjøre kvinner enda bedre på dette området.

Jeg tilbyr:

  • Kvinner og media
  • Hvordan få autoritet?
  • Tale og debatt-teknikk
  • Få øye på dine gode sider
  • By på deg selv – det er godt nok

NTNU dokumenterer at behovet er stort: Les saken Ekte "mainneradio"

Trening en til en

Jeg gjør deg trygg og tydelig. Vi trener sammen i forkant av at du skal presentere bedriften din for framtidige samarbeidspartnere, eller du om kort tid skal holde et innlegg eller et foredrag. Vi får sammen øye på dine sterke sider og bruker dem tilpasset både målgruppe og format. Dette er artig!