sunset colors pattern2

Om Raus

Raus er et selskap med kommunikasjon som fag og med godt vett som verktøy. Jeg kaller meg også omdømmebygger og gjør deg og ditt firma bedre rustet i kommunikasjon med andre. Et godt omdømme er ikke noe en får, kan kreve, eller snakke seg til. Et godt omdømme krever planmessig og godt arbeid. Det er som å legge stein på stein. Men når grunnmuren er solid, tåler byggverket en regnværsdag også.

Visjonen: Gjør det rette og fortell det!

Det er ikke hva du sier, men hva du gjør som teller. Har du først gjort en god jobb, hjelper jeg deg med å spre det glade budskap. Når krisen er et faktum, får du hjelp til å gjøre det rette, slik at krisen også blir håndterbar. I visjonen ligger det også en forpliktelse til Raus om å gjøre det rette – opptre etisk og riktig. Slik blir tjenestene også et riktig valg for deg som kunde.

Livsholdninga: Det kan lett gå godt!

Livet blir bedre, hverdagen enklere og framtida mer løfterik med ei sånn livsholdning. Samtidig opplever jeg at enkelte blir nesten provosert når jeg har ei slik tilnærming. Jeg kan nesten høre: Hva er det hun innbiller seg egentlig? Det kan lett gå godt er også tittelen på et foredrag jeg ofte holder. Det handler om motivasjon, ordkraft og samhandling. Om at smil og latter er snarvegen mellom mennesker og at rause tilbakemeldinger gjør godt! 

 

Verdier:

Raus

Jeg byr på meg selv og gir deg mer enn du venter. Dette er så viktig at dette også har gitt navn til selskapet. Raushet som verdi betyr selvfølgelig ikke at tjenestene er gratis, men det er en forpliktelse og et varemerke. Et stort hjerte for mine medmennesker – det er godt både for kunde og rådgiver!

Ekte 

Skal du komme noen veg, må du være den du gir deg ut for å være. Det gjelder Raus også. Med livserfaring og kjennskap både til fjøs og styrerom tilbys "hel ved" og jeg råder deg til å gjøre det samme! 

Ikke rådløs  

"Det blir alltids ei råd", sier et gammelt munnhell. Og det tror jeg på og lever etter. Jeg legger min ære i å finne løsninger som passer for deg. Denne verdien viser nok at jeg er kvinne – vi kvinner finner oftest ei råd. Skulle du ha behov som ikke jeg kan hjelpe med, ja så hjelper jeg deg med å finne andre som kan. Jeg har et stort nettverk i hele landet, så det blir nok ei råd! Husk det kan lett gå godt!