sunset colors pattern2

Kjersti Bruheim

Raus, det er meg det - Kjersti Bruheim. Midt i livet traff jeg valget og ville starte min egen bedrift. Det er for å få gjøre mer av det jeg er god på og det som gir energi.

Først og fremst er det å få være noe for andre og å få være sammen med andre. Dersom jeg med min yrkes- og livserfaring kan bidra til å gjøre andre bedre, tryggere og gladere, ja da har vi en vinn vinn situasjon.

Jeg er journalist med språk og sammenliknende politikk i den faglige bagasjen. Jeg har bred erfaring fra journalistikk, nærings- og organisasjonsliv. Jeg har også erfaring fra begge sider av kamera, både den som spør og den som svarer og har måttet håndtere kriser, utviklet planer og drevet kommunikasjonsrådgiving på et bredt felt.

I mine mange år på desken i norsk presse, opplevde jeg daglig hvor utfordrende det var å få kvinner til å delta i den offentlige debatten. Som kursinstruktør har jeg hatt gleden av å gi folk lyst og mot til å snakke i forsamlinger eller på TV. Men veldig ofte er det flere menn enn kvinner på slike kurs. Derfor har jeg lagt vekt på å også kunne skreddersy tilbud for kvinner slik at de tør å ta sin plass i det offentlige rom.

Jeg er glad i folk og jeg liker utfordringer. I tillegg har jeg enorm glede av å jobbe sammen med andre, både når jeg holder kurs eller bistår i plan- eller skriveprosesser.

Jeg skriver like gjerne nynorsk som bokmål.

I det hele tatt skriver jeg gjerne. Jeg rett og slett liker det, enten det er et innlegg til en stortingskomité eller i en kronikkspalte.

Jeg har jobbet med og for norsk sjømat i 7 år og brenner for mat som kulturbærer og kommunikasjonskanal

Utdanning og erfaring:

  • Cand.mag med fransk, sammenliknende politikk og journalistikk

  • 9 års erfaring fra NRK radio som reporter, programleder , vaktsjef og produsent

  • 3 års erfaring fra lokal-tv som reporter, programleder, vaktsjef, produsent og redaksjonssjef

  • 7 års erfaring som informasjonssjef i Fiskeri- og Havbruksnæringens Landsforening

  • Byråerfaring som senior kommunikasjonsrådgiver

Du treffer meg på telefon: 97747272

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Postadresse:
Estenstadveien 153
7049 Trondheim