sunset colors pattern2

Kurs og Trening

Lær deg å håndtere media

Hva gjør vi når journalisten står på døra? Hvorfor skriver avisa aldri noe om vår kommune eller vår bedrift? Med journalistutdanning og 12 års erfaring fra radio og TV, kan jeg bidra med "innside informasjon" i en journalists tanke- og væremåte. Jeg har også stor glede av å slå på kamera og utsette deg for vanskelige spørsmål. Alt for at du skal være best mulig rustet den gangen det ikke er trening.

Når jeg skal holde kurs for større grupper, har jeg gjerne med meg tidligere kolleger fra NRK eller TVAdressa. Kursene spesiallages slik at de passer til akkurat dine behov for trening.

Hvordan få PR?

PR handler om vårt forhold til omverdenen, om relasjonsbygging og kanalvalg. Av og til er det ønskelig å vekke medias interesse for en sak, en bedrift, en problemstilling. Jeg hjelper deg å få øye på de gode sakene og lærer deg hvordan du sjøl kan gå fram for å få media interessert i ditt budskap.

Lær deg å skrive for Internett

Hvordan skrive på nettet? Hvordan organisere nettsider, bruke bilder og lenker? Hva vet vi om dagens nettbrukere og hvordan innretter vi nettsidene etter denne kunnskapen?

Sosiale medier noe for oss?

Nordmenn er verdens mest facebookbrukende folk i forhold til folketallet. Tre av fire nordmenn leser blogger. På kort tid har nordmenn blitt aktive brukere av ulike sosiale medier.  Det har gjort at stadig flere bedrifter og offentlige etater har gjort det samme. Men hva er sosiale medier og er dette noe for oss? - er det mange som spør seg. Sosiale medier er brukerstyrt deling av informasjon. Det er kommunikasjon der tilbakemeldinger er selve ideen.  Om det er noe for din virksomhet avhenger av formål, målgrupper, roller og ressurser. 

Lær deg å skrive en god kronikk

Hvordan skrive en god kronikk og hvordan få den på trykk? Og enda bedre: Hvordan sikre at leseren ikke detter av undervegs? Vi har begått et femtitalls kronikker og gjennom praktisk råd og veiledning skal også kursdeltakerne kunne innta kronikkspaltene etter dette kurset.

Lær deg å stå foran publikum

Hvordan takle å stå foran en stor forsamling? Hva skal vi si? Hvordan skal vi disponere stoffet? Hvilke hjelpemidler er det lurt å bruke? Du øver og prøver deg. Raus gir teoretisk ballast og praktisk veiledning – og garanterer at du inntar scenen med større selvtillit etterpå! Kurs til terningkast 6

Lær deg å bruke eit aktivt og godt språk

Staten reviderer no krava til den offentlege kommunikasjonspolitikken. Målet er å sikre ein kommunikasjons som alle brukarar skjønnar. Det gjeld anten det er nynorsk eller bokmål som er målforma. Eg held kurs i aktiv språkbruk med mottakarane i fokus. Målet er at teksten skal møte lesaren medan vi sluttar med kansellispråk.

Pitching

Presenter firmaet ditt på tre eller femten minutter.  Gjør det på en måte som berører mottakerne. Vi finner det særegne kjennemerke ved deg, ideen og firmaet ditt. Så ikler vi det god historiefortelling og de nødvendige doser med trening. Vips har du budskap som varer! 

Trening en til en

Jeg gjør deg trygg og tydelig. Vi trener sammen i forkant av at du skal presentere bedriften din for framtidige samarbeidspartnere, eller du om kort tid skal holde et innlegg eller et foredrag. Vi får sammen øye på dine sterke sider og bruker dem tilpasset både målgruppe og format. Dette er artig!